» » Sesli chat sitesi kurma

Sesli chat siteleri,en yaygın eğlence merkezleri haline gelmiş durumdadır.Sesli chat siteleri nasıl kurulur.Sesli chat sitesi kurmak istiyorum ama bilgi sahibi değilim diyorsanız işte size sesli chat sitesi kurmanın püf noktaları.
Seslichat siteleri eğlencenin merkezi olunca birçok kişide sesli chat sitesi kurmanın hayaliyle yaşamaktadır.Sesli chat sitesi kurmak isteyen arkadaşlarımız için bu yazıyı hazırladık.Umarım faydası olur.
Sesli chat sitesi kurmak için iyi bir ön araştırmaya ihtiyacınız olduğunu belirtmek istiyorum.Çünkü günümüzde bir çok sesli chat sitesi kuran profesyonel veya amtör webmaster bulunmaktadır. Kiminle çalışacağınıza karar vermeden önce ön araştırma yapmalısınız.Seslichatfm.com olarak sizler için kısa bir ön araştırma yaptık.
SESLİCHAT PANEL ve PANELCİ SEÇİMİ
Seslichat sitesi kurmak için en önemli seçim panelci seçimidir.Bir sesli chat panelcisinde aramanız gereken özellikle sunlardır.
1: Kaç yıldır sesli chat kurulumu yapmaktadır ve kurduğu sesli chat sitelerinde referans olarak belirttiği sitenin konumu nedir.
2: Referans olarak belirtmiş olduğu sesli chat sitesi sahipleri kurmuş olduğu sesli chat panelinden memnunmudur.Bunu site sahipleriyle görüşerek incelemelisiniz.
3: Kurmuş olduğu sesli chat paneli, panelcinin kendi kodlamasımı yoksa forum sitelerinde wareze düşmüş panellerden modifiyemi edilmiştir.Çünkü birçok sesli chat panelcisi warez (Çalıntı) panel kullanmaktadır.
4: Sesli chat paneli günümüz teknolojisine uygun ve çeşitli arayüzlere sahipmidir.
5: Yönetim paneli anlaşılabilir ve kolay yönetilebilirmi ?
6: Kurulumunu yaptığı sesli chat paneli google gibi arama motorları ile uyumlumudur.
SESLİ CHAT SİTESİ KURMANIN MALİYETİ
Sesli chat site kurma maliyetleri seslichat panelcileri arasında çeşitli nedenlerden dolayı değişiklik göstermektedir. Sohbet odalarının fiyatları 25 ile 60 tl arasında değişirken, hosting yani barındırma ücreti ve kurulum ücretide panelci tarafından  fiyatlara yansıtılmaktadır.Günümüzde ortalama 4 odalı sesli chat sitesinin maliyeti ilk kurulum 200 tl ve aylık ücretide 100 tldir. Günümüzde bu fiyatın altında sistem kuran sesli chat panelcileride bulunmaktadır. Dolandırılmamak için piyasada bilinen ve marka haline gelmiş sesli chat panelcileriyle çalışın.
SESLİ CHAT YÖNETİM KADROSU OLUŞTURMA
Yukarıdaki incelemelerimizi ve seçimlerimizi yaptıktan  sonra muhtemelen gelinen nokta sesli chat sitemizde yönetim kadrosu oluşturmaktır. Bunun için ilk yapmanız gereken sesli chat sitelerinden anlayan kişilerden görevli alımı yapmanızdır.Şunu özellikle belirtelim güvenilir kişilerden seçim yapmanız önerilir. İlk etapta arkadaşlarınızla yola cıkarak uzun vadede siteniz kullanıcılarından iyi bir yönetim kadrosu oluşturabilirsiniz.
Seslichatfm.com olarak sizler için sesli chat sitesi kurma olayını kısa baslıklar halinde açıklamaya çalıştık.Kafanıza takılan durumları yorum olarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Unutmayın iyi bir araştırma yapmadan sesli chat sitesi kurmayın.

About OSman Onay

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply